ERC presenta l’acord amb Moviment d’Esquerres per continuar sumant per construir el nou país

  • Marta Rovira anima els catalans a centrar-se en el 27-S més enllà dels resultats electorals a la resta d'autonomies

VilaWeb
Redacció/ACN
23.03.2015 - 16:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, i el coordinador de Moviment d’Esquerres, Jordi Martí, han presentat avui al Parc Central de Nou Barris a Barcelona l’acord marc entre les dues formacions per a les pròximes eleccions municipals. Rovira ha destacat que ‘les llistes electorals són una eina per seguir sumant, per eixamplar l’espai dels ideals de la socialdemocràcia amb que construirem el nou país’.

Rovira ha explicat que ‘ERC estem absolutament abocats a sumar al voltant d’uns objectius essencials que defineixen el projecte de país que volem construir’. I ha afegit: ‘Volem un nou país amb igualtats d’oportunitats, justícia social, regeneració democràtica, bon govern i una gestió pública honesta i digna de servir els ciutadans.’

Rovira i Martí han explicat que l’acord s’ha tancat a més de 70 pobles i ciutats i es continua eixamplant. Han posat com a exemples ciutats com Sant Cugat, Girona, Mollet i Terrassa.

Ni les eleccions andaluses ni cap altre procés electoral a l’estat espanyol preocupa ERC, que anima els catalans a centrar-se en el 27-S. Rovira ha subratllat que ‘el veritable canvi passa perquè el futur dels catalans estigui a les seves mans’. ‘Nosaltres podem articular aquest canvi, tenim una data que és el 27 de setembre’, ha dit.

Per la seva banda, Martí ha dit que les eleccions andaluses han demostrat que el bipartidisme té ‘una mala salut de ferro’. Segons ell, tot i que els dos partits majoritaris baixen, la distància amb els següents encara continua sent ‘sideral’. En tot cas, Martí ha celebrat que el PP s’hagi enfonsat, fet que considera una ‘bona notícia per se’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any