Muriel Casals i Carme Forcadell no tenen cap dubte que el 27-S hi haurà eleccions

  • 'Vaig sentir que Mas i Junqueras estaven d'acord a fixar-les al setembre', diu la presidenta d'Òmnium

VilaWeb
VilaWeb
ACN
19.03.2015 - 18:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, està convençuda que el 27-S hi haurà eleccions al parlament, tal com es va anunciar. El president d’ERC ahir va manifestar dubtes sobre la convocatòria de les eleccions, però avui ja se n’ha retractat. Arran d’aquesta polèmica, Muriel Casals ha estat contundent quan li ho han preguntat: ‘No tinc cap dubte que serà el 27-S. Vaig sentir que Artur Mas i Oriol Junqueras estaven d’acord a fixar les eleccions al setembre.’ 

La presidenta d’Òmnium no ha volgut fer més comentaris sobre les paraules de Junqueras al·legant que la seva tasca ‘no és opinar sobre el comportament dels nostres representants polítics’.

Per una altra banda, Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, ha dit a Catalunya Ràdio que no tenia cap dubte que les eleccions catalanes serien el 27 de setembre. El president de la Generalitat, Artur Mas, complirà la promesa que va fer, ha dit. I ha afegit que, segons el seu parer, alguns partits, com el PSC, promouen dubtes per estratègia electoral. ‘Tenien molts dubtes sobre si el 9-N s’arribaria a fer, i es va fer’, ha recordat. ‘Ara hem de tenir clar que aquestes eleccions es convocaran i que votarem. Entenc que l’estratègia d’algunes persones és generar dubtes. La de l’Assemblea és la contrària: no tenim cap dubte que es farà’, ha reblat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any