Presentació d’un llibre a la Casa de la Generalitat a Perpinyà

  • Avui dimecres a les 18h30 es presentarà, a la Casa de la Generalitat, el llibre ' Gent de l’Empordà' de Joan Armangué que serà present per això ...>>
    Dc. 18 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
18.02.2015 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Empordà, i la seua capital Figueres, són coneguts des de sempre per haver produït personatges atípics, amb forta personalitat i un incontestable talent creatiu. A través els retrats d’algunes d’aquestes persones, Joan Armangué realitza una mena de fotografia literària i sensible del que és l’Empordà, comarca gairebé bessona del Rosselló en el llibre  ‘Gent de l’Empordà ‘, publicat per Viena Edicions (2014), amb pròleg de Vicenç Pagès.

És un recull dels articles publicats al Setmanari de l’Alt Empordà dedicats a empordanesos il·lustres i singulars històricament. L’autor hi passa revista a una enlluernadora selecció de 27 empordanesos il·lustres, des del polític republicà Abdó Terrades, el poeta Carles Fages de Climent, fins al campió olímpic de taekwondo Joel González. L’autor, antic batlle de Figueres, Joan Armangué coneix amb profunditat el seu territori i la gent que hi viu, per això és particularment oportú que hagi publicat en llibre amb alguns d’aquests retrats.

Recordeu que la Casa de la Generalitat, és troba al 1 del carrer de la Fusteria.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any