Concert de Martí Sales, ‘Snap Clap’ i Miqui Puig a l’Apolo

  • Els tres músics posaran discs a la festa 'Old Wave New Wave', a la sala 2

VilaWeb
Redacció
30.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El discjòquei Miqui Puig organitza periòdicament les festes ‘Old Wave New Wave’, on fa una selecció dels millors temes dels quatre darrers decennis. A més, per tal de fer la festa sempre diferent, cada vegada convida dos melòmans a posar discs amb ell. A la festa d’aquesta nit, que es farà a la sala 2 de l’Apolo, hi haurà el músic Martí Sales i els discjòquei valencià Dani Cantó ‘Snap Clap’.

Les festes ‘Old Wave New Wave’ s’inspiren en les sessions de música que es fan a l’escena britànica de clubs. Consisteixen a posar una bona selecció de temes molt ballables i coneguts per tothom que, a més, abracin un llarg període. Però, perquè no es facin repetitius, l’organitzador, Miqui Puig, hi convida dos afeccionats a la música perquè seleccionin els seus temes preferits.

A la festa d’aquest vespre hi haurà el músic i escriptor Martí Sales, que posarà una bona selecció de temes funk i bungalou, i el disc-jòquei valencià Dani Cantó. Conegut artísticament per ‘Snap Clap’, Cantó farà escoltar una bona tria del pop més elegant. Finalment, Miqui Puig hi farà de mestre de cerimònies per tal que tots els gèneres triats casin i el públic assistent no pari de ballar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any