La xarxa recorda a Pablo Iglesias la seva encaixada de mans amb Felipe de Borbó

  • Arran de les seves paraules sobre l'abraçada de David Fernàndez i Mas

VilaWeb
Redacció
21.12.2014 - 17:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arran de les paraules que Pablo Iglesias ha adreçat implícitament al diputat de la CUP sobre la seva abraçada amb Artur Mas el vespre del 9-N, molts usuaris de Twitter han recordat al dirigent de Podem una fotografia en què se’l veu fent una encaixada de mans amb Felipe de Borbó, l’actual rei d’Espanya. Iglesias ha dit avui a Barcelona: ‘No he vingut a Catalunya a prometre res a ningú. No em refio dels polítics que van fent promeses. Però sí que us prometo que no em veureu mai fer abraçades ni a Rajoy ni a Mas.’ I ha estat aleshores que ha començat a circular la foto a la xarxa.

La foto és de l’any 2007 a Madrid, a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, en el lliurament d’una beca de quinze mil euros per anar a estudiar a Cambridge. Qui acompanyava Felipe en l’acte era l’ex-president de Caja Madrid Miguel Blesa.

Ja fa uns mesos que aquesta foto també havia circulat molt per la xarxa. En un programa televisiu li van preguntar sobre aquell acte, i Iglesias va respondre: ‘Per a rebre una beca s’havia d’assistir a un acte públic. Us asseguro que quan governem els estudiants que vulguin una beca no hauran de passar per cerimònies com aquesta, pròpies d’un altre segle’.

Aquest és el vídeo amb les declaracions d’avui de Pablo Iglesias a Barcelona:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any