VilaWeb estrena una nova web mòbil

  • Incorpora tots els continguts del diari i nous serveis, així com la possibilitat de compartir articles pel whatssapp

VilaWeb
Redacció
21.12.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb ha posat en marxa una nova web per a mòbils i tauletes. Per accedir-hi només cal que els usuaris entrin a www.vilaweb.cat des dels seus aparells. En cas de voler seguir veient la pàgina tal i com es veu en els ordinadors de sobretaula al final de totes les pàgines hi ha l’opció ‘Versió clàssica’, amb la qual es veu amb el disseny tradicional.

La nova pàgina incorpora serveis que no eren presents fins ara en la web mòbil o les apps, com ara les notícies de l’Agència Catalana de Notícies o dels canals i publicacions associades a VilaWeb. També es pot accedir de forma directa a l’edició en anglès del diari.

Les notícies estan organitzades, a més, de forma que són més fàcils de seguir i el disseny s’ha adaptat per complet a la lectura des de plataformes mòbils, guanyant alhora en espectacularitat i en eficàcia.

Cada notícia incorpora ara la possibilitat de ser compartida per Facebook, Twitter, Correu o Whatsapp.

El passat mes de setembre, per primer vegada en la història, el nombre total de visites a VilaWeb des de mòbils va superar el nombre de visites des dels ordinadors de sobretaula.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any