Una excursionista passa dues nits al ras, amb el fèmur fracturat

  • La dona de 57 anys, havia sortit diumenge a la tarda, dels Banys d'Arles, i havia patit un accident. Els gendarmes no l'han pogut localitzar fins ahir dimarts al matí ...>>
    Dc. 17 de desembre del 2014

VilaWeb
Redacció
17.12.2014 - 11:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’excursionista havia sortit a recollir trossos de fusta, a les Gorges de Mondony Però, quan pujava  sobre les ribes per tornar als camins, va relliscar sobre les roques humides, En la caiguda es va trencar el coll del fèmur. Malgrat tot, va poder arrossegar-se per sortir del rierol, i esperar que, malgrat estar en una zona aïllada, algú la trobés. Atès que l’alerta no ha estat donada fins aquest dimarts al matí, pels seus col·legues inquiets de comprovar que no havia anat al treball, després d’un dilluns de permís.

Per sort, s’havia creuat amb algú en el transcurs del seu passeig, diumenge. Els gendarmes han concentrat doncs les seues recerques en aquest sector.

La dona es trobava en bon estat de salut, llevat de  la fractura de fèmur. Després de passar dos dies sola, una mica perduda en la naturalesa, la dona estava en bones condicions i no havia perdut l’esperança de ser trobada; amb  gran sorpresa dels socorristes que l’han rescatat.

‘La història acaba bé’ es felicita Sébastien Barthe, CRS del socors en muntanya. ‘Fins i tot si l’aterratge de l’helicòpter no ha estat del tot fàcil, en aquest sector enarborat’. L’helicòpter s’ha hagut de posicionar entre el terra i una línia de alta tensió per evacuar la ferida, que ha  estat transportada cap a l’hospital de Perpinyà.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any