Nova projecció del documental ‘Història d’un futur’

  • Avui a les 18h30, es projectarà el documental ''Història d’un futur testimonis del passat i del futur de Catalunya' a la Ciberbodega situada al 26 Carrer de l'Avenir a Perpinyà (barri de l'estació)...>>
    Dt. 16 de desembre del 2014

VilaWeb
Redacció
16.12.2014 - 11:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La projecció es farà en presència de Bernat GARRIGÓS i de Quim ALEGRET, dos dels realitzadors d’aquestes entrevistes, que podeu veure en aquest documental, presentat el passat 3 de desembre a la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

Un documental que és original, que dóna la paraula a vuit persones d’orígens i de vides molt diferents (unes d’elles nord-catalanes) que testimonien de la història del seu país i que evoquen el que podria ser el seu futur.

És l’història d’aquests i vista per aquestes persones: Són vuit, tenen més de setanta-cinc anys i parlen de la Catalunya Sud que han conegut. També però, i sobretot, parlen de la Catalunya que voldrien veure. Una paraula donada a vuit persones modestes i nobles, unes conegudes de Catalunya Nord, a través de les quals podem veure passar l’ahir i el possible demà de Catalunya.

Una trobada humana important.

L’entrada per veure la projecció del documental és lliure i gratuïta. La projecció serà seguida d’un debat, i d’un àpat. És necessari apuntar-se per l’àpat que val 13 € (sense begudes). Cal telefonar a la CYBERBODEGA : O4 68 52 32 54

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any