Nova agressió a un conductor de Bus i aturada ahir dissabte

  • Nova agressió el passat divendres d'un conductor de Bus de la CTPM de la línia 5, al final del camí de la Poudrière. Ahir dissabte tots els Bus van aturar-se deixant tota l'Aglomeració Perpinyà- Mediterrani sense servei ...>>
    Dm 14 de desembre del 2014.

VilaWeb
Redacció
14.12.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els fets van passar quan el conductor del Bus de la línia 5, acabava el seu servei al final del camí de la Poudrière, quan l’últim passatger encara a bord se’l va apropar, la cara dissimulada sota un mocador, i el va amenaçar amb un ganivet. Hauria intentat, fins i tot, donar-li un cop però el conductor va poder esquivar-ho. Sota coacció, va lliurar la caixa al seu agressor, que va fugir.

El conductor del bus va tenir de ser hospitalitzat algunes hores, degut al xoc de l’incident.

Una mica abans, un altre conductor havia estat atacat verbalment, a Sant Aciscle. Però, aquesta vegada, el conductor va poder demanar ajuda i el passatger violent va ser reduït abans que pogués agredir al conductor, encara que el passatger l’hi va escopir.

Després d’aquestes dues agressions, el sindicat FO va decidir dur a terme una aturada dels serveis de bus a l’Aglomeració, que l’empresa va secundar, tancant també les agències on s’atenen als clients.

El sindicat demana a la prefectura que garanteixi la seguretat dels conductors així com, també, la dels controladors.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any