Cinc regidors del PSC de Girona també deixen el partit

  • Pia Bosch i Pere Albó també deixaran el grup a la Diputació i passaran al grup de no adscrits

VilaWeb
ACN / Redacció
28.11.2014 - 11:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cinc dels sis regidors del grup socialista a l’Ajuntament de Girona han decidit d’estripar el carnet del PSC. Entre aquests hi ha la portaveu, Pia Bosch, que és una de les cares visibles del nou partit sorgit de Moviment Catalunya i NeCat. Dins del grup només mantindrà la militància en el partit PSC la futura candidata a la batllia, Sílvia Paneque, que també és la primera secretària de l’agrupació local. 

Segons que ha confirmat Bosch, ara obriran un període de converses amb l’agrupació per definir com s’encaixa la nova situació i si es mantenen tots els regidors sota el paraigua del PSC. 

A banda, la mateixa Pia Bosch i el vice-alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, deixaran properament el grup del PSC a la Diputació de Girona i passaran a no adscrits.

Geli comunica la baixa del PSC

Ahir la diputada Maria Geli va comunicar formalment al PSC la seva baixa com a militant del partit. Geli i Núria Ventura, que van anunciar la intenció d’abandonar el partit i crear la nova formació sorgida de la confluència de Moviment Catalunya i NeCat, es van reunir ahir al parlament amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Després de la trobada, el PSC va emetre un comunicat on explicava que ajornava la decisió sobre el futur de les dues diputades dins el grup parlamentari fins al gener ‘davant la incertesa del calendari electoral’.  

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any