Iniciativa vol una votació telemàtica sobre el reglament de primàries

  • Demana una reunió de l'executiva de Compromís per a demà per posar-ho en marxa

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.11.2014 - 11:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’executiva d’Iniciativa del Poble Valencià es va reunir ahir al vespre per resoldre la crisi relativa al reglament de primàries de Compromís, oberta dissabte quan el consell general de la coalició no va aconseguir els vots per a aprovar-lo. I ha decidit de proposar com a solució que s’obri un mecanisme de validació telemàtica ‘on tots els membres del consell general puguen mostrar la seua aprovació, desaprovació o abstenció al document de manera directa’. 

A més, ha demanat que Compromís convoqui la seva executiva demà mateix per poder posar en marxa la votació com més aviat millor i ratificar el reglament de primàries. 

Arran de la crisi de dissabte, el Bloc va demanar de renegociar el document i passar posteriorment pel consell general. Iniciativa s’hi va negar, i va instar els d’Enric Morera a aprovar el reglament en la reunió de direcció del partit, sense haver de convocar de nou el consell general. Finalment, però, Iniciativa s’ha avingut a una nova votació, però vol que es faci per internet.



Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any