La CUP presenta la seva proposta per a les eleccions al Parlament de Catalunya

VilaWeb
Redacció
22.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot i que encara no hi ha hagut cap convocatòria, tot sembla indicar que el president Artur Mas avançarà les eleccions al Parlament de Catalunya. És per això que aquests dies un dels debats polítics més intensos és el de les fórmules per anar als comicis. Avui la CUP presentarà la seva proposta electoral en un acte a Perpinyà. 

El consell polític de la formació es reuneix avui a la ciutat nord-catalana. Després de la reunió, a migdia, compareixeran al casal de Perpinyà dos membres del secretariat nacional per explicar quina és la seva proposta de candidatura per als comicis avançats, com s’hauria d’articular i quins principis d’acció política l’haurien de regir. 

Ja fa un temps que la CUP treballa per conformar un espai ampli que aplegui l’independentisme d’esquerres rupturista de cara a unes eleccions. Ho explicava David Fernàndez en una entrevista a VilaWeb pocs dies abans que es presentés el manifest ‘Crida Constituent’, que demana de constitur una ‘candidatura unitària d’esquerres, radicalment democràtica i que assumeixi la independència en clau de ruptura constituent.’ L’han signat desenes de persones vinculades a la CUP i a moviments socials, culturals i polítics. Per exemple, Antonio Baños, August Gil Matamala, Cesk Freixas, Julià de Jòdar, Lluís Cabrera i Quico Pi de la Serra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any