Dos espectacles de dansa en un al Temporada Alta

  • La Setmana de la Creació Contemporània uneix a dos dels coreògrafs més prometedors del moment

VilaWeb
Redacció
23.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En el marc de la Setmana de Creació Contemporània del festival Temporada Alta avui es fa un espectacle de dansa que uneix a dos dels coreògrafs més prometedors de l’escena: Aimar Pérez Galí i Maria Campos Arroyo. En realitat aquest matí a les 11.30 a la sala La Planeta es podran veure de manera seguida els sengles espectacles dels ballarins.

A ‘Accumulating’ el coreògraf Aimar Pérez Galí, que s’ha format a Amsterdam, acumula so, moviment i llum en una mena de ritual contemporani. A cavall entre el minimalisme coreogràfic i de la cultura del clubbing, Pérez pren com a referència a dos moments històrics de la dansa dels anys seixanta. Per un costat beu de la dansa postmoderna de Nova York i per l’altre del la escena techno de Detroit.

Per un altre costat a ‘Tarannà’ la coreògrafa Maria Campos, que ha estudiat dansa a Salzburg i a Amsterdam, estudia el canvi permanent de les formes. Parteix del moviment, de les textures d’un teixit per investigar la transformació com a procés dràstic i subtil que deforma i reorganitza.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any