Aielo de Malferit i Ontinyent acullen els darrers actes pre-congressuals de l’IEVA

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.11.2014 - 11:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) dóna per acabat aquest setmana el cicle de conferències que ha organitzat a mena de presentació del IV Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida. Divendres es faran les dues últimes, abans d’entrar en el compte arrere que durà a la celebració de congrés els dies 28 i 29 de novembre, a Benigànim.

Una de les conferències serà al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a les 19.30, a càrrec del doctor en Filologia Clàssica Ferran Grau, qui parlarà de ‘Notes sobre la vida i obra de Miquel Joan Bodí, secretari del cardenal Agustí Spinola’. L’altra, també a les 19.30, s’ha programat a l’IES Porçons d’Aielo de Malferit, a càrrec de l’historiador Aurelio Martí, amb el títol ‘Quan juga Espanya juguem tots? Esport, nació i socialisme durant la II República’.

L’IEVA va encetar el mes d’agost passat aquest cicle de conferències amb les quals donava a conéixer la convocatòria del IV Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida. Fins ara, se n’havien fet ja vuit a les localitats de Bocairent, Quatretonda, Ontinyent, Agullent, la Pobla del Duc, Castelló de Rugat i Albaida.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any