La Nova Muixeranga d’Algemesí vol plantar l’Alta de Sis a Vilafranca del Penedès

  • Serà la primera vegada que s'aixequi la Sisena fora de terres valencianes

VilaWeb
Redacció
01.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Nova Muixeranga d’Algemesí participarà avui a les Festes de Vilafranca del Penedés, amb als Xicots de Vilafranca com anfitrions, amb l’objectiu d’aixecar per primera vegada a la història l’Alta de Sis fora de terres valencianes.

Per a la Nova Muixeranga aquesta actuació és una de les més importants de la seva història pels reptes que suposa, tant socials com tècnics. D’una banda, consideren que tenen la responsabilitat de deixar ben alt el nom d’Algemesí en un lloc emblemàtic com és la ciutat de Vilafranca del Penedés, un dels epicentres del món casteller. D’altra banda, és un repte per la gran quantitat de gent necessària per aixecar la Sisena —així anomena la Nova a l’Alta de Sis.

La Nova Muixeranga s’ha proposat d’assolir el repte en un moment d’expansió, sent la muixeranga més activa i amb més mèrits que difon aquest patrimoni valencià.

A l’actuació hi participaran els Xicots de Vilafranca i els Falcons de Vilafranca, coles amb què la Nova Muixeranga farà una actuació conjunta. Serà a les 19:30, a la plaça de Santa Maria de Vilafranca del Penedès.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any