Gener presenta ‘El temps del llop’ al Micalet

  • El primer disc en solitari del músic Carles Chiner està ple de ritmes pop, folk i mediterranis

VilaWeb
Redacció
01.11.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa uns mesos que el músic Carles Chiner, ex membre de la banda Homefòssil, va emprendre una carrera en solitari sota el nom de Gener. Després de finançar el seu disc a través d’una plataforma de micromecenatge aquesta nit presenta ‘El temps del llop‘, la seva òpera prima, al teatre Micalet de València. Avui i demà també es podrà veure en aquest mateix espai el darrer espectacle d’improvisació de Toni Albà, ‘Bufonant‘.

La crítica assenyala que aquest disc és un bufit d’aire renovador en el panorama musical en català. Produït per Mésdemil ‘El temps del llop’ és una interessant combinació entre la sensibilitat mediterrània, la música d’arrel nord-mericana, pop somiador i la ràbia de l’esperit punk. El músic mateix reconeix que l’han influenciat autors molt variats, que van des de Jeff Buckley a Grizzly Bear passant per Fleet Foxes, Feist i Elliott Smith. Però lluny de ser el mateix de sempre, la proposta de Gener és molt moderna i , sobretot, personal.

Toni Albà a València

Aquest cap de setmana Toni Albà porta el seu darrer espectacle, ‘Bufonant’, al teatre Micalet. En dues úniques sessions – una avui a les 19.00 i l’altre demà a la mateixa hora- Albà oferirà un viatge sorprenent al fons de la creació teatral. I es que en aquesta obra d’improvisació Toni Albà és alhora actor, director i autor de tots els continguts. Interpreta a un pallasso que va descobrint els personatges que farà a través de la col·laboració activa del públic i el resultat de tot plegat és un espectacle total.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any