‘La tertúlia proscrita’

L’ajuntament de Perpinyà nomena Denis Saëz, nou director de Cultura

  • A partir del pròxim 1 de novembre, l'ajuntament de Perpinyà tindrà un nou director de cultura: Denis Saëz que, fins a ésser anomenat per aquest càrrec, era director de la xarxa de les biblioteques municipals de Perpinyà ...>>
    Dl. 27 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
27.10.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El passat mes de gener, Jordi Vidal va presentar la seua dimissió com a director de la cultura de la vila de Perpinyà. Deu mesos després l’ajuntament de Perpinyà va fer públic en un comunicat el nomenament de Denis Saëz, com a nou responsable. El pròxim u de novembre començarà a exercir les seues noves funcions, sense deixar la direcció de la xarxa de les biblioteques municipals perpinyaneses.

Diplomat en gestió i administració d’empreses va iniciar la seva carrera a la biblioteca municipal de Nimes. A Perpinyà, ha dirigit el servei audiovisual de l’antic Centre de Documentació i Animació de la Cultura Catalana ( CEDACC).

Se’n va tornar a Llenguadoc l’any 1995,on ha ocupat el càrrec de director de Cultura i Comunicació de la Ciutat de Sérignan i ha participat a la creació del Museu Regional d’Art contemporani Llenguadoc-Rosselló, sota l’ègida de la Regió Llenguadoc-Rosselló i del ministeri de Cultura.

Denis Saëz, de 55 anys d’edat, va tornar a ser incorporat a l’Ajuntament de Perpinyà l’any 2008.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any