El manifest dels escriptors a favor de la independència ja compta amb més de 500 signatures

  • Amb aquesta actualització, presentada a la biblioteca de Catalunya, el grup impulsor dóna per tancada la fase inicial de recollida

VilaWeb
Redacció
23.10.2014 - 18:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de 500 autors de tots els gèneres, d’arreu dels Països Catalans i que escriuen en diverses llengües, han signat el manifest a favor de la independència sota el títol ‘Direm sí a la consulta, direm sí a la independència’. A l’apartat de suports, també hi ha hagut un increment gràcies a la firma d’entitats, d’editors i de llibreters, als quals s’han afegit diversos agents literaris. Igualment, hi han donat suport 150 persones d’altres àmbits.

Tot plegat suma, aquest dijous, 723 signatures. Entre els signants hi ha noms com Albert Sánchez-Piñol, Patrícia Gabancho, Maria de la Pau Janer, Isabel-Clara Simó, Jaume Cabré, Quim Monzó, Perejaume, Àlex Susanna o Vicenç Villatoro.

Amb aquesta actualització, el grup impulsor ha donat per tancada la fase inicial de recollida de signatures i adhesions, tot i que des del lloc web diremsi.info es manté el formulari per rebre noves inscripcions. A partir d’ara, s’aniran validant les firmes que puguin arribar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any