Infraestructures reconeix que no sap quan executarà l’accés a Ontinyent per la ronda sud

  • Rebeca Torró acusa el Consell de no invertir a Ontinyent perquè dóna la ciutat per perduda electoralment

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.10.2014 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La consellera d’nfraestructures, Isabel Bonig, ha reconegut en una resposta per escrit que les obres d’accés a Ontinyent per la Ronda Sud i les de la rotonda de Torrefiel ‘no disposen de la dotació pressupostària corresponent’ per a executar-les. La resposta correspon a una pregunta plantejada el mes de juny passat a les Corts per la diputada socialista Pilar Sarrion en relació amb aquestes inversions.

L’Ajuntament ha rebut amb preocupació la notícia, i ha considerat que es tracta d’una decisió política. La regidora de Territori i portaveu del grup municipal socialista, Rebeca Torró, ha assegurat que el Consell no farà les obres perquè ‘el PP dóna Ontinyent per perduda electoralment’ i ha decidit ‘invertir el poc pressupost de què disposa en aquelles ciutats on considera que té opcions electorals’.

La regidora ha recordat que la Conselleria d’Infrastructures es va comprometre en 2007 amb l’Ajuntament a redactar el projecte de desdoblament de la Ronda Sud, que inclou una rotonda de connexió amb les avingudes del Comte de Torrefiel i de la Generalitat, i que el 2011 el Director d’Obres Publiques, Vicente Dómine, va presentar la documentació gràfica de la rotonda de connexió. Dos anys després, en 2013, Dómine ‘ens va anunciar l’execució de la rotonda davant els propis veïns del Llombo, una rotonda que ens va dir que adaptaria el seu projecte a unes dimensions més reduïdes, que estaria finançada a càrrec de la partida de Conservació de Carreteres, i que estaria acabada entre finals de 2014 i principis de 2015’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any