El serveis de bus de la CTPM torna al Bas Vernet

  • Des d'avui dilluns, totes les línies de bus de la CTPM al 'Bas Vernet', tornen a circular normalment ...>>
    Dl. 20 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
20.10.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de la reunió del passat dimarts a la prefectura, la CTPM va decidir reprendre progressivament el seu servei d’autobús al Bas Vernet, que havia quedat suspès el passat dijous 9 d’octubre, quan la companyia cansada dels repetits incidents que hi ha en aquesta línia de bus. La decisió, presa d’acord amb els sindicats, va tenir el seu detonant en el fet que, el passat dimarts 7 d’octubre, tres autobusos van ser apedregats en aquest barri.  A més a més, un agent també va ser amenaçat quan estava posant els avisos d’aquesta decisió en les parades de bus del barri.

En la reunió del passat dimarts a prefectura, presidida per la prefecte, Josiane Chevalier, van assistir el vicepresident de l’Aglomeració encarregat dels transports i batlle de Pollestres Daniel Mach, el director de la xarxa CFT-CTPM Michel Calvet, l’adjunta delegada a la seguretat Chantal Bruzi, el procurador de la República Aquil·les Kiriakides, el director departamental de la seguretat pública Jean-François Scoffoni així com els representants dels conductors de bus.

Tots junts van definir les condicions de seguretat necessàries, per la recuperació del servei del Bas-Vernet.

Aquestes mesures són: Una generalització de les càmeres de vídeo-protecció dins dels busos, la reorientació de les càmeres de la ciutat en direcció a certes parades de bus i l’augment de la  presència policial, que serviran de punt de partida per a un conjunt de mesures destinades a assegurar la seguretat dels conductors i dels passatgers. Seran properament formalitzades en un contracte local de seguretat als Transports, en el qual seran implicats tot els actors de la cadena de seguretat, sense oblidar la gendarmeria i l’Educació nacional.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any