Multa de 25.000 euros al secretari dels Trabucaires de Cardedeu

  • El jutjat de Granollers ha arxivat la demanda presentada per un regidor del PP

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.10.2014 - 18:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La subdelegació del govern espanyol a Barcelona ha multat amb 25.000 euros al secretari dels Trabucaires de Cardedeu després de la denúncia presentada per Jaume Gelada, regidor del PP a la població, el 19 d’agost passat. Malgrat que el jutjat de Granollers hagi arxivat la causa, la trabucada que es va fer davant la casa del regidor del PP sí que pot tenir conseqüències econòmiques pel secretari de la colla, Manel Álvarez.

Segons informa el diari El 9 Nou, la sanció econòmica se li ha notificat avui a partir de l’expedient obert per la comandància de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca, que és l’organització que té les competències de control d’explosius a Catalunya. La sanció s’imposa per, segons la Guàrdia Civil, haver subministrat un trabuc a una persona sense autorització, haver apuntat al denunciant i fer l’acte sense la presència de la Policia Local.

Álvarez presentarà recurs davant de la subdelegació del Govern aportant proves que permetin determinar que no es va produir cap de les tres irregularitats citades per la Guàrdia Civil. ‘Hi havia policia, no es va apuntar a ningú i les fotografies demostren que la persona sense permís no portava cap arma’, ha assegurat. També ha posat el seu càrrec de secretari de la junta a disposició de la resta de membres de la colla. En declaracions a l’ACN, Manel Alvarez ha titllat aquesta sanció de ‘multa desorbitada’.

La sanció també posa de manifest ‘la notorietat i la transcendència dels incompliments’ i el fet que el regidor del PP Jaime Gelada es va sentir ‘intimidat com ho demostra la denúncia que va presentar davant de la policia local’

Informació relacionada:

El PP porta a la fiscalia set trabucaires de Cardedeu per ‘assetjament’ al seu regidor

Qui és el regidor de Cardedeu que denuncia els trabucaires?

#miliciafolclòrica. Les millors respostes a la hilarant portada d’ahir de La Razón

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any