Massilia Sound System comença a Perpinyà la ronda de concerts pels trenta anys

  • El veterà grup de raggamuffin marsellès hi presenta el vuitè disc, 'Massilia' · Demà passarà per Manresa

VilaWeb
Redacció
10.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La dècada del 1980, la música en occità va experimentar una sacsejada important amb l’aparició de tot de grups que, de punta a punta del país, van optar per mesclar la cultura tradicional amb els sons d’uns altres racons del món. Els Fabulous Trobadors de Tolosa, Nux Vomica de Niça i en certa manera Lou Dalfin, a les Valadas, en són bons exemples, però el màxim exponent de l’esclat del nou ritme occità fou sens dubte Massilia Sound System, des de la bulliciosa i heterogènia Marsella.

Set anys després de l’últim disc, Moussu T., Papet J. i Gari Grèu presenten un nou CD pels trenta anys del grup, ‘Massilia‘, amb una ronda de concerts inclosa que passa avui per Perpinyà i demà per Manresa.

El nou disc, amb la meitat de temes en occità, arribarà a les botigues el 21 d’octubre. Per a presentar-lo, el grup de raggamuffin provençal comença avui una ronda al Mediator de Perpinyà. Demà passarà per la sala Stroika de Manresa i el dia 16 arribarà a Marsella. Fins l’11 de desembre, Massilia passarà per una quinzena de ciutats més d’Occitània i per París (5 de desembre).

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any