Bloqueig de la presó de Perpinyà per part dels oficials de presons

  • Nova protesta dels oficials de presons davant de l'entrada de la presó de Perpinyà. La bloquegen en resposta a una agressió patida per un dels vigilants a mans d'un pres ahir dimecres a la tarda ...>>
    Dj. 2 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
02.10.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir dimecres a les 15h30, un reclús de la presó de Perpinyà va agredir un funcionari de presons al qual va colpejar amb el cap. L’home va patir una fractura al nas ‘lleugerament oberta’ i està de baixa per malaltia. S’ha de presentar una queixa avui dijous. Controlat, el reclús va ser col·locat en una àrea disciplinària. Però després de visitar al metge, aquest va trobar que la salut del pres no permetria que estigués al bloc de càstig.

Els sindicats ‘Ufap-Unsa justice’ han convocat als oficials de presons a una protesta, i han decidit bloquejar aquest matí des de 7 h l’entrada de l’establiment penitenciari.

‘Bloquegem les entrades dels camions de transferència i d’extracció judicial dels presoners, així com les entrades dels metges, excepte en cas d’urgència’ explica Johann Reig de l’Ufap-Unsa justice. Les famílies han pogut visitar als presoners’. Els guardians, que denuncien la no aplicació de sancions en contra dels presoners, han demanat la transferència del presoner agressor a un altre presó.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any