Perpinyà Basquet col·locat en redreçament judicial

  • Nous problemes per l'equip de basquet femení Perpinyà Basquet ja que dimecres va ser col·locat en redreçament judicial ...>>
    Dj. 2 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
02.10.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Segons explica Hervé Regior, el president del club: ”Per tal de preservar la continuïtat del basquet a Perpinyà i de sobreviure a l’ofec que la Federació francesa de bàsquet ens infligeix des de fa dos anys, he procurat que la SASP (que dirigeix el sector professional del Perpignan Basquet) passí a redreçament, Amb aquest redreçament, el club no té res més a pagar. La pilota és d’ara endavant al camp de la FFBB. Som simplement una societat que vol contractar personal’.

Cal recordar que fa dos anys que el club perpinyanès te que fer front a sancions imposades per la fedeeració francesa de Basquet que, pêr exemple, ha baixat sistematicament al club perpinyanès de categoria. Aquest passat mes de maig, les jugadores van guanyar la ‘final four’ de l’Elite 2, guanyant-se el dret a jugar en la categoria superior (la lliga 1) però la federació va decidir baixar el club a regional. I mentre  que el campionat de Lliga 2 va començar la passat cap de setmana , el Perpignan Basquet està embolicat en l’enèsima batalla jurídica que l’oposa a la FFBB.

‘Penso verdaderament que la federació vol debilitar-nos financerament’, prossegueix Hervé Régior. ‘Cap patrocinador no ens donarà diners sense saber si estem en LFB, en LF2 o en campionat regional. Els patrocinadors han promès seguir-nos tan si estem a LFB o a LF2. Per ara, esperem la resposta del CNOSF quant a una eventual conciliació i quina que sigui la resposta, anirem al Tribunal Administratiu. Tinc la certesa que guanyarem ja que a cada vegada que hem litigat als tribunals, hem guanyat. No crec que el Tribunal administratiu es faci enrera respecte a l’any passat’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any