‘La tertúlia proscrita’

Arguments i testimonis per construir un país nou, en una web

  • L'ANC activa un portal on els usuaris poden exposar els seus desitjos amb un post-it interactiu

VilaWeb
ACN
01.10.2014 - 17:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural continuen la campanya per la independència i després que milers de persones hagin omplert les places dels ajuntaments contra la suspensió del 9-N han renovat la web d’Ara és l’hora amb testimonis que exposen els seus motius per voler construir un país nou. Els usuaris poden exposar els seus desitjos amb un post-it interactiu. Actualment ja hi ha una dotzena de perfils, i se n’aniran sumant diàriament a partir de les entrevistes amb persones, tant conegudes com anònimes.

A més dels perfils, l’espai ofereix arguments sobre diversos àmbits, com les relacions amb Espanya; amb Europa, els drets socials o la viabilitat econòmica dels països petits, entre d’altres. Una informació que es complementa amb la possibilitat que tenen els usuaris de preguntar aspectes sobre aquests àmbits amb el compromís de donar resposta en 48 hores dels dubtes plantejats.

La renovada web d’Ara És l’Hora’ compta amb un post-it interactiu amb què qualsevol persona pot completar amb la frase que desitgi. El post-it està encapçalat per un ‘Vull:’ i finalitza amb ‘#SíoSí’ i és al mig on cadascú pot crear el seu contingut.

A banda, l’espai conté apartats per fer-se voluntari i fer possible dedicant dues hores fins al proper 9 de novembre la gigaenquesta. També hi ha la possibilitat de fer un donatiu per ajudar a finançar la campanya, que no rep subvencions públiques i es finança només amb les aportacions de la gent. L’apartat de ‘Notícies’, amb novetats al voltant del procés cap al 9-N, completa la nova pàgina web.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any