La barcelonina Berta Vicente, entre els vint millors joves fotògrafs de Flickr

  • La plataforma de fotografia de Yahoo! l'ha seleccionada en la iniciativa '20 under 20'

VilaWeb
Redacció
18.09.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Flickr acaba d’anunciar els vint fotògrafs per sota de vint anys amb més talent d’aquesta plataforma d’emmagatzematge d’imatges propietat de Yahoo! En la llista dels ‘20 under 20‘ hi ha Berta Vicente, una jove fotògrafa nascuda el 1994 a Barcelona, de la qual el jurat internacional contractat per Flickr ha destacat ‘la sensibilitat i l’habilitat tècnica’.

Berta Vicente, tot i ésser tan jove, ja fa anys que recull premis i esments especials per la seva obra retratista. L’any passat va obtenir un Sony World Photography Award en la categoria de talents emergents i un any abans hi havia quedat finalista, amb sols disset anys.

L’1 d’octubre s’inaugurarà una exposició conjunta a la galeria Milk de Nova York amb una mostra de l’obra dels vint fotògrafs seleccionats per Flickr. Fins aleshores els internautes podran votar a les xarxes socials –amb les etiquetes #mostcreative, #besttechnique i #strongestportfolio– quina fotògrafa o fotògraf és més creatiu, qui té la millor tècnica i quin acumula el treball més complet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any