Cursos d’iniciació al català a la Casa de la Generalitat

  • La Casa de la Generalitat a Perpinyà proposa un nou curs de català intensiu per a adults, de nivell 'iniciació' ...>>
    Dl. 15 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
15.09.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Es tracta d’un mòdul de 45 hores, cada dijous de 10h a 13h, del 2 d’octubre al 5 de febrer (menys les vacances escolars i dies festius). El cost d’inscripció és fixada a 100€. Aquest curs, impartit en col·laboració amb l’associació Òmnium Catalunya Nord, està pensat per persones especialment motivades que, per raons professionals o personals, necessitin tenir en un termini relativament breu un nivell de català suficient per fer front a converses bàsiques. El nombre de places és limitat.

Recorden que saber parlar català garanteix de poder desplaçar-se, viure, estudiar i treballar en un conjunt lingüístic divers i ric, portat per Barcelona, una de les ciutats més dinàmiques d’Europa. Cal saber que el català és parlat per nou milions de persones i que és oficial a la majoria de territoris on es parla. És una llengua de cultura, de comunicació i de comerç, però també una llengua de proximitat, una llengua indispensable per trobar feina a certs sectors econòmics.

Inscripcions i informacions: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000  Perpinyà al telefon 04 68 35 17 14, o a l’adreça de correu electrònic  casaperpinya@gencat.cat.

 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any