Hermeline Malherbe-Laurent nova senadora nord-catalana

VilaWeb
Redacció
28.08.2014 - 12:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta del Consell General dels Pyrénées-Orientales, Hermeline Malherbe-Laurent , ha esdevingut la nova senadora en representació de Catalunya Nord, després de la mort de Chrsitian Bourquin, ja que era la substituta seua en l’elecció dels nous senadors feta al 2011. Cal recordar que l’altre senador nord-català és François Clavet, batlle del Soler i cap de l’UMP 66.

Elegida com a consellera general l’any  2008, Hermeline Malherbe-Laurent, 45 anys, havia succeït a Christian Bourquin al capdavant d’aquesta assemblea el 2010 de resultes de la dimissió de Bourquin, elegit president de la regió Llenguadoc Rosselló, després de la defunció de Georges Frêche. Com Christian Bourquin, havia estat exclosa del PS el 2010 per haver sostingut Georges Frêche en el moment de les eleccions regionals de 2010, i havia estat reintegrada el 2011.
Escollit al Senat el 2011,  Bourquin havia fet la tria de no integrar-se al grup socialista, al senat, sinó  que ho va fer al del RDSE, de majoria PRG.No saben encara si, Hermeline Malherbe-Laurent, seguirà els seus passos o s’integrarà en el grup socialista del senat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any