Una noia de 20 anys apunyalada pel seu ex-company

  • Una noia de vint anys, va ser apunyalada, ahir dissabte a Perpinyà, pel seu ex-company amb el qual tenia una cita per discutir els drets de visita de la seua filla de tres anys ...>>
    Dm. 17 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
17.08.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els fets van passar cap a les 10h del matí, al aparcament del magatzem Babou de Perpinyà. La dona estava acompanyada de la seua filla de tres anys, i també està embarassada de tres mesos. Va ser en aquest moment que tot ha degenerat. L’home, de 35 anys, ha donat set punyalades a l’esquena de la jove mare. Seriosament ferida, va caure a terra. L’atacant, que no s’escapat, ha agafat a la nena en els seus braços. A continuació, va explicar als testimonis que hi havia en el lloc dels fets, que la seva dona li impedia veure la seua filla.

El responsable de la seguretat del magatzem va proporcionar els primers auxilis a la jove, que va perdre molta sang, per finalment ser traslladada en ambulància a l’hospital de Perpinyà, on va arribar en estat critic, encara que sembla que evolucioni bé. El seu agressor que no va posar cap resistència, va ser detingut per la policia i posat en guàrdia vista, que possiblement serà prolongada avui diumenge.

El pronòstic vital de la víctima és, tanmateix, compromès.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any