L’autobús torna a unir cada dimarts el Palomar i Xàtiva

  • El PP lamenta que Albaida, Atzeneta i Sant Pere en queden fora per desinterés dels ajuntaments

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.08.2014 - 10:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimarts 5 d’agost es reprén el servei d’autobús que uneix un dia a la setmana Atzeneta d’Albaida amb Xàtiva, i que durant els mesos de juny i juliol havia estat suspesa en haver acabat l’adjudicació del servei a l’empresa que se’n feia càrrec, a l’espera d’una nova licitació.

La represa és fruit d’una negociació entre els municipis que se’n beneficien i l’empresa Autobuses Pla, que ha acabat amb l’acord de tornar a engegar-la fins a desembre amb una aportació económica de 178,50 euros per cada localitat. A l’acord, però, no s’hi han adherit els ajuntaments d’Albaida, Atzeneta i Sant Pere, per la qual cosa els autobusos no hi faran parada, i donaran servei només a Bellús, Guadasséquies, Benissuera, Alfarrasí, Montaverner, Bèlgida i el Palomar.

El PP d’Albaida ha criticat la decisió de l’Ajuntament de la ciutat de no formalitzar el conveni amb l’empresa d’autobusos, i ha informat que ‘els municipis’ estan negociant amb l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva perquè la línia arribe al centre i es puga considerar ‘transport sanitari’ de manera que el mateix hospital hi faça aguna aportació econòmica. El centre hospitalari estudiaria de concentrar les visites externes dels pacients procedents d’aquestes localitats en dimarts, dia del viatge del autobús triat per ser el dia de la setmana que es celebra a Xàtiva el mercart ambulant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any