Mas demana per carta als militants de CDC de superar el cas Pujol i encarar el 9-N

  • Es confessa 'molt impactat i entristit per la situació'

VilaWeb
VilaWeb
ACN
30.07.2014 - 12:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Artur Mas ha enviat una carta als militants de Convergència Democràtica demanant-los ‘responsabilitat i alçada de mires’ per poder superar una situació que qualifica de ‘trista i difícil’. El president de CDC defensa que Jordi Pujol ‘ha treballat tota la seva vida pel país’ i que ‘malgrat els errors que hagi pogut cometre, vol ajudar fins l’últim moment per fer que el perjudici sigui el menor possible’. CDC ha confirmat l’enviament de la carta, en què Mas es declara ‘molt impactat i entristit per la situació’ i ‘per les conseqüències en el terreny personal i familiar i de país’. ‘L’hem de saber superar, tenim reptes històrics al davant que ens demanen responsabilitat i alçada de mires’, exposa Mas.

Mas es compromet a posar tota la seva ‘energia, impuls i capacitat’ perquè la consulta del 9 de novembre sigui possible. ‘No cal dir que per endavant tenim altres reptes també importants com les eleccions municipals del 2015 i sobretot aixecar el país econòmicament, socialment i culturalment’, afegeix.

El president de CDC recorda que ens els seus ’40 anys d’història’, el partit ha hagut de ‘prendre moltes decisions, algunes difícils i no sempre totes encertades’. Tot i això, Mas assegura que la ‘bona feina’ i els ‘resultats positius’ és un ‘bagatge’ que Convergència ha de fer servir per ‘afrontar el futur amb determinació, encetant una nova etapa que ja té les bases posades i essent conscient que el futur del país és a les nostres mans’.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any