Mas: ‘A partir del setembre hi haurà grans decisions’

  • 'Malament, si no hi són', diu el president

VilaWeb
ACN
25.07.2014 - 12:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat, Artur Mas, preveu que a partir de setembre s’hagin de prendre ‘decisions grans’, però ha constatat que ara per ara, qui es ‘menja els gripaus’ és només CiU. Mas ha respost així una pregunta sobre la possible entrada d’ERC en el govern. ‘A partir de setembre, hi haurà densitat i intensitat de decisions en molts fronts diferents, però a 25 de juliol, qui es menja els gripaus segueix sent CiU’, ha declarat. No ha volgut anar més enllà fins que no tingui lloc la reunió amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, però ha insistit que ‘canviaran coses segur’. ‘Hi haurà decisions grans segur, i malament si no hi són’, ha conclòs.

En conferència de premsa per presentar la nova estructura de la direcció de CDC, Mas ha assegurat que CiU no es queixa d’estar governant sola ara mateix el país. ‘Si se’ns va fer confiança en moments molt difícils era perquè la gent va pensar que teníem capacitat per menjar-nos els gripaus, tot i que potser eren més grossos del que ens pensàvem’, ha argumentat.

Ara bé, a partir de la reunió amb Rajoy, ha continuat Mas, es hi haurà ‘més elements sobre la taula per calibrar les decisions que s’hagin de prendre’, en referència a una hipotètica entrada d’ERC en el Govern. ‘Aquests propers dies hi ha moments que s’han de passar, que s’han de viure, i jo els hi dono importància i relleu’, ha dit sobre la trobada amb el president espanyol.

Notícia relacionada: Josep Rull, nou home fort de Convergència

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any