Can Vies aconsegueix els 70.000 euros per a la reconstrucció de l’edifici i les despeses judicials

  • La recol·lecta continua oberta fins a finalitzar el termini de 40 dies de la campanya i els seus impulsors animen a seguir col·laborant

VilaWeb
ACN
24.07.2014 - 13:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’assemblea de Can Vies i l’assemblea del barri de Sants han aconseguit reunir els 70.000 euros per reconstruir l’edifici autogestionat a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. Concretament, ja han recollit 75.450 euros, amb la col·laboració de més de mil set-cents mecenes, segons que han anunciat aquest dimecres al seu web.

Una part d’aquesta quantitat servirà per comprar el material de construcció que no hagi estat aportat voluntàriament i l’altra part serà per pagar les despeses judicials de la seixantena de detinguts per desordres públics relacionats amb l’enderrocament del centre.

La recol·lecta segueix oberta fins diumenge, moment en què finalitza el termini de quaranta dies que tenen tots els projectes de Verkami. Els impulsors de la campanya asseguren que encara queden moltes recompenses de les que s’emporten les persones que fan aportacions a la campanya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any