Àngel Ros accepta l’oferta d’Iceta i serà el president del PSC

  • El nou primer secretari prepara la nova executiva, que s'elegirà en el congrés de dissabte

VilaWeb
ACN
14.07.2014 - 15:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Lleida, Àngel Ros, serà president del PSC després d’haver acceptat avui l’oferta del nou primer secretari del partit, Miquel Iceta. ‘He començat els contactes per confegir la nova direcció del PSC. He proposat a Àngel Ros la presidència del partit, que ell ha acceptat’, assegura Iceta a través del seu compte de Twitter. D’aquesta manera, Ros substituirà Isidre Molas a la presidència del partit després d’haver deixar l’escó de diputat fa uns mesos per discrepàncies amb la direcció de Pere Navarro. De fet, Ros va ser una de les persones amb qui es va reunir Iceta quan va decidir fer el pas i presentar-se per liderar el PSC.

A partir d’avui, Iceta té previst reunir-se amb diversos membres del partit per tal de confeccionar una nova executiva que s’escollirà  dissabte en el marc del congrés extraordinari.

El nou primer secretari del PSC ha manifestat en els últims dies la seva voluntat de sumar sensibilitats però també ha avisat el sector crític del partit que la integració també té el seu límit i que demanarà lleialtat per formar part de la futura executiva. ‘No només amb la voluntat del primer secretari n’hi ha prou, sinó que els altres han de posar també de la seva banda’, ha assenyalat aquest dilluns en diverses entrevistes als mitjans.

En aquest context, ha recordat que la integració no va funcionar tot i ‘l’esforç bestial’ de Navarro. ‘Potser no van quedar clares les regnes d’entrada o realment hi va haver diferències polítiques insalvables. No em puc permetre que passin aquestes coses en proper any i mig’, ha alertat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any