Rajoy rebrà abans Societat Civil Catalana a la Moncloa que no el president Mas

  • Serà una reunió 'privada' seguida d'una conferència de premsa del president de l'entitat unionista

VilaWeb
ACN
10.07.2014 - 11:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, té previst rebre dilluns vinent a la Moncloa a una representació de la plataforma unionista Societat Civil Catalana. Segons un comunicat de l’entitat unionista i també fonts de la Moncloa, serà una ‘reunió privada’ amb el president Josep Ramon Bosch, i els vice-presidents Joquim Coll, José Rosiñol i Susana Beltrán. Després de la trobada els màxims responsables de Societat Civil Catalana oferiran una atenció als mitjans des del mateix complex institucional de la Moncloa.

Rajoy rebrà d’aquesta manera a la plataforma unionista abans que al president de la Generalitat, malgrat que aquest li va tornar a demanar una trobada durant els actes de proclamació de Felipe V, segons va revelar ahir el portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida.

Rajoy va assegurar ahir des del congrés espanyol que Mas tenia ‘les portes de la Moncloa obertes’ i ‘si truca demà, ve demà’, però va reiterar del seu ‘no’ irrenunciable a la consulta. De moment no ha transcendit si s’ha concretat cap dia i hora per a la cita entre els dos presidents.

Societat Civil Catalana ja es va reunir amb el president de la Generalitat el 30 de juny. En aquella ocasió els màxims responsables de la plataforma van demanar a Mas que no signi el decret de convocatòria de la consulta. Josep Ramon Bosch va assegurar, en sortir de la reunió, que el cap de l’executiu català té les idees ‘clares’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any