Tremosa no forma part de cap comissió del Parlament Europeu

  • Urtasun és membre de l'econòmica i Marina Albiol de la d'afers estrangers

VilaWeb
Redacció
03.07.2014 - 19:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui s’ha publicat la llista definitiva de les comissions del Parlament Europeu i Ramon Tremosa, l’eurodiputat de Convergència i Unió, no forma part de cap. Tremosa ha explicat a VilaWeb que la raó d’aquesta absència és que encara sospesa si ha de continuar al grup dels liberals europeus (ALDE). Dilluns Convergència i Unió ho anunciarà. Tremosa ha assegurat que si s’hi quedés romandria tant a la comissió d’Afers Econòmics i Monetaris com al de Comerç Internacional. Però si se n’anés ho hauria de renegociar amb el grup nou. Formar part d’una comissió és important per a poder incidir en les esmenes dels dossiers que elabora l’eurocambra.

Pel que fa als eurodiputats d’ERC, Josep Maria Terricabras formarà part de la comissió d’Afers Constitucionals, mentre que Ernest Maragall serà a la d’Indústria, Investigació i Energia.

Marina Albiol, d’Esquerra Unida del País Valencià, serà membre de la comissió d’Afers Estrangers, la més nombrosa. Albiol, a més, serà a la de Peticions. A la comissió d’Agricultura i Desenvolupament Rural i a la de la Dona i Igualtat de Gènere hi haurà Jordi Sebastià de Compromís. En aquesta mateixa comissió hi haurà Ernest Urtasun, membre dels Verds i eurodiputat per ICV-EUiA, que també serà a la d’Afers Econòmics i Monetaris.

Francesc Gambús, eurodiputat d’Unió i membre del Partit Popular Europeu, serà a la comissió de Medi, Salut Pública i Seguretat Alimentària. Javi López, l’eurodiputat del PSC, serà a la d’Ocupació i Afers Socials.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any