Ernest Maragall: ‘El país necessita un socialisme català compromès amb el país’

  • L'eurodiputat postula una aliança de l'esquerra catalana entre ERC, ICV, crítics del PSC i la CUP

VilaWeb
ACN
22.06.2014 - 19:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ernest Maragall defensa una aliança de l’esquerra catalana amb ERC, ICV, crítics del PSC i la CUP, és a dir, les forces d’esquerres i partidàries del dret a decidir. L’objectiu és formar una alternativa forta per ocupar l’espai socialista, al marge del PSC.

En una entrevista al canal 3/24, Maragall ha dit que aquesta aliança de les esquerres es veuria en les municipals de l’any que ve. Segons ell, el país necessita un socialisme català compromès amb el nostre país, diferent d’un altre socialisme que expressa unes altres coses, en al·lusió a l’obediència al PSOE.

Ha retret al PSC que es trobi subordinat al PSOE i ha afegit que l’arribada de Miquel Iceta a la primera secretaria del partit no portaria cap canvi, ‘només retocs estètics’. ‘Es pot disfressar, pot canviar de llenguatge amb pretensions d’enganyar algú’, però no presenta cap novetat, ha dit. I hi ha insistit: ‘Coneixent la trajectòria de Miquel Iceta i tenint en compte què diu, què ha fet i què ha dit, som davant un projecte de continuïtat.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any