Més per Mallorca s’obre a la ciutadania per elegir les llistes electorals de l’any vinent

  • Avui fan una assemblea oberta per decidir el reglament de les primàries obertes i l'elaboració del programa electoral

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.06.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Falta un any per a les eleccions a Cort i el Consell de Mallorca, i la coalició Més per Mallorca ha decidit d’obrir les llistes i el programa electoral a tots els simpatitzants. En una assemblea que es fa aquest matí a Santa Maria del Camí, militants, afiliats i simpatitzants participen en el debat per a activar l’elaboració del programa electoral i l’elecció dels qui formaran les llistes electorals, del primer candidat a l’últim, que es farà a través d’unes primàries obertes. 

En aquesta primera assemblea, els participants debaten el reglament que regularà les primàries obertes per a elegir els candidats electorals. Hi haurà dues votacions: una per a elegir el cap de llista a cada institució, i una altra per a la resta de candidats de les llistes. Segons els portaveus de la coalició, Biel Barceló i Fina Santiago, qualsevol que ‘assumeixi els valors progressistes’ pot participar-hi, tant votant com presentant-s’hi. 

L’Assembla d’avui també debat un reglament per a regular les incompatibilitats i la limitació de mandats dels càrrecs públics. Així mateix, s’hi informarà de la incorporació a Més per Mallorca d’Esquerra Republicana com a membre de la federació PSM-Entesa. 

La coalició engega així els motors per a ‘esdevenir la força decisiva que faci fora José Ramón Bauzá’ i ‘aturi el desgavell del PP’. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any