Mas i Hollande coincideixen al museu de Soulages de Rodés

  • En l'acte d'inauguració del museu, han compartit taula durant el dinar posterior

VilaWeb
Redacció
30.05.2014 - 15:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president Artur Mas ha assistit avui a la inauguració del Museu Soulages de Rodés, amb arquitectura de l’estudi RCR d’Olot. Allà ha ha coincidit amb el president francès, François Hollande, qui hi ha assistit acompanyat de la ministra de Cultura i Comunicació, Aurélie Filipetti, amb els quals el president de la Generalitat ha compartit taula en el dinar posterior. A l’àpat, han participat també l’ex-primer ministre de França Michel Rocard; l’alcalde de Rodez, Christian Teyssèdere, i el president del Consell Régional de Midi-Pyrénées, Martin Malvy, a més del pintor Pierre Soulages.

A preguntes dels periodistes sobre si havia parlat amb François Hollande, el president de la Generalitat ha dit que s’havien saludat a l’inici de l’acte i esperava intercanviar algunes impressions amb ell durant el dinar. Mas s’ha congratulat, però, que Hollande hagués fet referència , en el seu parlament inaugural, a la descentralització espanyola. El cap de l’Executiu ha destacat que el president francès ha parlat sobre el projecte de descentralització que es vol desenvolupar a França i l’ha comparat una mica amb el que es va fer a l’Estat espanyol ‘i això no està malament’, ha dit.

L’arquitectura del Museu és obra de l’estudi d’arquitectes RCR, d’Olot, que va guanyar el concurs internacional al qual es van presentar equips de tot el món. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any