Corbacho exclou els independentistes del PSC en un ofensiu reportatge de Telemadrid

VilaWeb
Redacció
29.04.2014 - 12:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat i president del consell nacional del PSC Celestino Corbacho ha convidat els membres dels PSC amb sentiments independentistes a marxar del partit ‘com més aviat millor’. Així ho ha manifestat en una entrevista a Telemadrid emesa en un reportatge ofensiu sobre la situació política a Catalunya (a partir del minut 31:54). A més, diu que si Catalunya decideix muntar un estat de manera unilateral, quedaria fora de la UE ‘immediatament’. 

D’una altra banda, critica que s’hagi creat una ‘imatge idíl·lica’ sobre la consulta (‘Sembla que el dia 10 serem súper feliços perquè ja haurem votat’) i diu que l’endemà hi haurà el mateix nombre de persones a l’atur, les mateixes cues als hospitals i els mateixos problemes de pobresa. En aquest sentit, diu que troba a faltar que en la política catalana es parli d’aquestes qüestions.

El també ex-ministre de Treball espanyol remarca que el PSC és un partit que no és independentista i per això afirma: ‘Si alguna persona encara continua al PSC i està moguda per sentiments independentistes, el meu consell és que marxi com més aviat millor’.

En referència al dèficit fiscal de Catalunya, Corbacho diu que és fals que una Catalunya independent no en tingués.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any