El Bayern plora en català la mort de Tito Vilanova

  • L'equip entrenat per Guardiola ha fet un minut de silenci i llueix crespons negres en el partit d'avui

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.04.2014 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Clubs de futbol, i d’altres esports, de tot el món han anat expressant el dolor per la mort de Tito Vilanova. Un d’aquests, i de manera especial, és el Bayern de Munic, pel fet que el seu entrenador és Pep Guardiola, amb qui Vilanova va forjar l’equip de més èxit de la història del Barça. El Bayern recorda Tito avui amb un minut de silenci i crespons negres, tal com ha anunciat en un comunicat de condol en la seva web, que ha publicat en dues llengües: alemany i català.

Aquest és el text en català:

El FC Bayern plora la mort de Tito Vilanova

Amb consternació i profunda tristesa s’ha assabentat el FC Bayern München de la mort de Tito Vilanova. L’ex entrenador del FC Barcelona va venir la temporada passada amb el seu equip a casa nostra i el vam conèixer i apreciar com un gran entrenador i una meravellosa persona.

Sobretot al nostre primer entrenador Pep Guardiola i al seu equip tècnic els uneix amb Tito Vilanova molt més que un lligam professional.

El dol i el condol del FC Bayern München va avui cap a la família de Tito Vilanova i el FC Barcelona. El FC Bayern München recordarà en el partit de Bundesliga d’avui amb un minut de silenci i crespons de dol a una persona magnífica i amic.

Karl-Heinz Rummenigge
En nom del FC Bayern München

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any