Puyol, en nom de l’equip: ‘La lluita de Tito ha estat un exemple fins a l’últim dia’

  • El Barça obre un espai de condolences per a Tito Vilanova tot el cap de setmana

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.04.2014 - 11:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La directiva i la plantilla del primer equip del Barça han estat els primers a passar avui al matí per l’espai de condolences que el club ha obert al Camp Nou per a homenatjar Tito Vilanova, mort ahir als quaranta-cinc anys. El capità, Carles Puyol, ha parlat en nom de l’equip a Barça TV, en què ha dit: ‘És un moment complicat per tot el món del futbol, pel vestidor, per la gent que coneixíem el Tito. Enviem molta força a la seva família, als seus amics. Ens deixa una persona molt gran, una persona íntegra, un exemple fins a l’últim dia. Ha estat un exemple per tots nosaltres, mai no ha abaixat els braços.’

Ahir al vespre molts dels jugadors, tant del Barça com d’altres equips, van expressar sobretot per Twitter el seu condol amb a família de Tito Vilanova.

L’espai de condolences s’ha habilitat a la tribuna principal del Camp Nou per a tothom que vulgui mostrar el seu record i afecte cap a la figura de l’ex-entrenador blaugrana. Els horaris que ha fixat el club per aquest espai són avui, dissabte, de 9.00 a 23.00, i, diumenge, de 9.00 a 15.00.

La cerimònia religiosa i pública de comiat per a Tito Vilanova tindrà lloc dilluns a les 20.00 a la catedral de Barcelona.

Notícia relacionada: Els jugadors, a Twitter: ‘Sempre amb nosaltres’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any