Quins portals i serveis d’internet han estat afectats pel gran forat de seguretat?

  • El bloc tecnològic Mashable detalla quins grans serveis d'internet poden haver quedat exposats al 'Heartbleed'

VilaWeb
Redacció
12.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana hem après un nom nou, Heartbleed, que designa un perillós forat de seguretat informàtic que hauria permès als atacants de llegir la memòria de servidors o clients i accedir, així, a milions de contrasenyes de webs i serveis ben coneguts o a comptes bancaris. Alguns experts parlen de l’amenaça més greu de la història d’internet. Per a saber quins grans portals han quedat exposats, Mashable n’ha fet una completa llista.

Els editors de Mashable comenten de cada portal i servei si se sap que ha estat afectat per Heartbleed, si n’ha sortit un pedaç de seguretat, si és recomanable de canviar-hi la contrasenya i què se n’ha dit.

La llista informa de les principals xarxes socials (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Tumblr i Twitter), grans empreses tecnològiques (com Apple, Amazon, Google, Microsoft i Yahoo!), serveis de correu (AOL, Gmail. Outlook i Yahoo! Mail) i portals de comerç electrònic (Amazon, eBay, Etsy, GoDaddy, Groupon, Nordstrom, PayPal i Walmart), a més de bancs, portals governamentals dels EUA i alguns seveis d’internet més.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any