Llista completa de les mobilitzacions de l’ANC per a l’Onze de Setembre

  • A més de la V gegant a Barcelona, hi haurà concentracions als ajuntaments i accions a les 17.14 i a les 20.14 abans i després de la Diada

VilaWeb
Redacció
05.04.2014 - 17:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Enguany ens trobarem als carrers més importants del país: a la Diagonal i a la Gran Via, confluint a la plaça de les Glòries’. Així ha anunciat Ferran Civit la gran mobilització que proposa l’ANC per a l’Onze de Setembre. El propòsit és que es vegi des del cel una gran concentració de gent fent el senyal de la victòria. ‘Una V de Via, Voluntat, Votar i de Victòria’, proclama l’ANC. Serà l’acte central de la Diada, a la tarda, però hi ha previstes una colla d’accions més. Heus-ne la llista:

A la Diada, al matí:

-Concentracions a tots els ajuntaments del Principat, on es demanarà a les autoritats locals que es comprometin amb els seus mitjans a fer possible la consulta del 9 de novembre.

-Fotografia de les concentracions a cadascun dels ajuntaments. Aquestes fotografies s’emetran per televisió durant tot el dia i lectura d’un manifest.

-Recollida massiva de firmes per a la campanya Signa un Vot a tots els ajuntaments.

A la Diada a la tarda:

-Lliurament del manifest signat per tots els ajuntaments que hagin fet concentracions i de les signatures de la campanya Signa un Vot al Parlament de Catalunya

-Gran concentració a la Diagonal i a la Gran Via de le Corts Catalanes per a confluir a la plaça de les Glòries i formar una V gegant de Via, de Voluntat, de Votar i de Victòria.

Del 12 de setembre al 7 de novembre:

-Accions diàries a les 17.14 i a les 20.14, també a les xarxes socials.

Abans de l’Onze de Setembre:

-Durant l’estiu es convocaran accions cada cap de setmana amb mosaics en les diferents regions catalanes que permetin interpel·lar als diferents líders mundials -però també diplomàtics, mitjans i societats d’aquests països- que es  consideren clau per al reconeixement del procés polític català.

p>Vegeu de vídeo complet de l’anunci de les mobilitzacions:

Vegeu també el discurs íntegre de Carme Forcadell i el Cant dels Segadors, que ha tancat l’acte:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any