La Usap perd a Bordeus per 23 a 5

  • L'Usap va perdre ahir dissabte contra l'equip de Bordeus 23 a 5 i torna a complicar-se la vida en el TOP 14, ja que només li queden tres partits per assegurar-se la permanència en aquesta categoria ...>>
    Dm. 30 de març del 2014.

VilaWeb
Redacció
30.03.2014 - 12:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A l’equip català els resultats dels seus rivals directes per la permanència al TOP 14 no l’ajuden massa, ja que ahir el bascos de Baiona van perdre però els seu pròxim rival Oyonnax va guanyar. Aquest equip visitarà l’Aimé Giral el pròxim 12 d’abril.

Ahir dissabte els catalans no van aconseguir en cap moment controlar duradorament i clara el partit. Als 2 minuts d’haver començat el partit ja van rebre 1 assaig seguit de la transformació i perdien 7 a 0.  Al minut 29é de la primera part Alisona Taumalolo va marcar 1 assaig; i ja no van aconseguir cap punt més.

Els dos equips van arribar a la mitja part amb el resultat de 16 a 5.  Finalment el partit va acabar amb 23 a 5 pels girondins. Ara el calendari del TOP 14 entre els quatre rivals pel descens (Grenoble, Usap, Baiona i Oyonnax) és el següent :

Grenoble s’enfrontarà a Montpeller i Baiona al seu estadi i és desplaçarà a Tolosa de Llenguadoc. Grenoble és 10é amb 50 punts

L’Usap rebrà a Oyonnax, a l’estadi Aimé Giral , a Toulon a l’estadi Lluís Companys de Barcelona i es desplaçarà a Clermont. L’usap és 11éna i té 46 punts.

Baiona rebrà l’Stade Français i visitarà Grenoble, per acabar rebent a Castres. Ara Baiona és 12éna i té 44 punts.

Oyonnax, jugarà primer contra Bordeus un partit aplaçat, després visitarà l’estadi Aimé Giral; Tolosa de Llenguadoc,  anirà a Brive, i de moment, ocupa la 13éna posició amb 44 punts.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any