La tertúlia proscrita

Dos detinguts més per l’agressió a un grup ultra el 12 d’octubre

  • Se sumen als sis detinguts a final de gener

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.03.2014 - 14:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els mossos d’esquadra han detingut a Barcelona dos joves més per l’agressió que va patir un grup d’ultres el 12 d’octubre passat, Dia de la Hispanitat, al barri de Santa. Aquests dos arrestos se sumen als sis que es van fer el 28 de gener, de manera que ja són vuit en total, en una operació que continua oberta al jutjat d’instrucció 19 de Barcelona.

La baralla va tenir lloc a dos quarts de cinc de la tarda del 12 d’octubre de l’any passat. Segons fonts de la policia, els presumptes agressors van actuar amb la cara tapada i de forma organitzada, amb rapidesa i ‘amb una alta dosis de violència’, i van utilitzar estris perillosos com pals, pedres, cadenats i armes blanques. Els agredits eren un grup d’ultres que al matí havia participat en les concentracions feixistes del dia de la hispanitat.



Com a conseqüència de l’agressió, quatre d’ells van resultar ferits i van necessitar atenció mèdica. I hi va haver danys per valor de 1.300 euros. Els mossos treballen amb la hipòtesi que l’agressió de Sants podia ser una reacció a un atac que va tenir lloc al març de 2012 contra diversos joves a la sala Stroika de Manresa després d’un concert, i per la qual es van arrestar disset persones.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any