Alternatives a SeriesYonkis

  • Aquest cap de setmana el portal ha deixat de funcionar · Molts usuaris han publicat a les xarxes més webs per a veure sèries i films gratuïtament

VilaWeb
Redacció
03.03.2014 - 16:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana, el popular repositori de films i sèries SeriesYonkis ha deixat de funcionar correctament. Tots els vincles del portal porten a una web d’anuncis, en comptes d’anar als continguts requerits. Aquest fet ha desfermat una forta activitat a la xarxa i de seguida molts usuaris han publicat tot de webs alternatives que també permeten de veure sèries i films a la xarxa, la majoria de franc. Les hem aplegades.

SeriesPepito.com: És una web molt semblant a SeriesYonkis, que permet de veure en línia o descarregar sèries i films.

Series.ly: És una web molt completa i estable, gratuïta, però cal registrar-se i aconseguir una invitació per a accedir-hi.

Seriesflv.net: Web també completa i de franc. A diferència de les dues anteriors, només ofereix enllaços a sèries; no s’hi poden veure ni descarregar films.

Seriesdanko: Molt semblant a SeriesYonkis, però tampoc no permet de descarregar films.

Series-vosc.blogspot.com: Tot i que l’oferta és menor que en les webs anteriors, ofereix sèries de màxima actualitat, subtitulades en català.

TotsRucs.cat: Aquesta web conté sèries i films en català, de franc.

Mecanoscrit.cat: Igual que TotsRucs.cat, aquesta web ofereix continguts exclusivament en català. En aquest cas, però, cal registrar-se.

Tumejortv.com: Films i sèries per a descarregar de franc.

Wuaki.tv: Sèries i films de pagament.

Pordede.com: Amb interfície en català.

A més d’aquestes webs, molts usuaris també expliquen a través de Twitter i Facebook que es descarreguen els arxius de films i sèries a través de BitTorrent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any