‘Cançons d’amor i anarquia’ per a recordar Puig Antich

  • Un concert de Joan Isaac commemora els quaranta anys de la mort del jove

VilaWeb
Redacció
02.03.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una de les cançons més conegudes de Joan Isaac és ‘A Margalida’, escrita el 1976 i dedicada a la companya de Salvador Puig Antich. Ara que es commemoren els quaranta anys de l’execució, Isaac porta a l’escenari l’espectacle ‘Cançons d’amor i anarquia’, una proposta del Festival BarnaSants per a recordar la figura d’aquell jove militant anarquista. Isaac hi repassa cançons emblemàtiques de la causa llibertària en diverses llengües. 

L’estrena és avui al Teatre Joventut de l’Hospitalet a les set del vespre, amb la participació de convidats com ara Sílvia Comes, Anna Roig, Wayne Scott, Olden, Juan Carlos Biodini, Dani Flaco i Jaume Arnella, a més de projeccions audiovisuals i dansa.

Una de les últimes interpretacions de la cançó ‘A Margalida’ va ser la que es va poder sentir al Concert per la Llibertat de l’any passat, on Joan Isaac va actuar juntament amb el músic Joan Amèric.

Dos anys abans de la cançó de Joan Isaac, Lluís Llach també dedicà una cançó a Salvador Puig Antich: ‘I si canto trist’, inclosa en l’àlbum homònim publicat el 1974:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any