Important victòria de la USAP contra Brive (12 a 6)

  • Finalment ahir dissabte l'usap va aconseguir guanyar un partit, i ho va fer per sis punts davant l'equip de Brive per 12 a 6 a l'estadi Aimé Giral ...>>
    Dm. 23 de febrer del 2014

VilaWeb
Redacció
23.02.2014 - 13:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els catalans el van guanyar gràcies a la força de la seua mêlée. El partit va ser emocionant ja que fins a pocs segons no es va poder donar per guanyat. L’equip de Brive va acabar el partit a 5 metres de la seua línia, abans de perdre la pilota, quan faltaven pocs segons per finalitzar el partit.  Els catalans van arribar a la mitja part perdent per 3 a 6 però, finalment, van guanyar el partit. Un partit que els apropa, un poc més a la seua permanència al TOP 14 (de moment nop assegurada).

Per primera vegada aquesta temporada, l’equip català no ha aconseguit marcar cap assaig, però gràcies a l’encert, sobretot a la segona mitat del seu jocker mèdic Sébastien Descons, i a la fortalesa de la seua mêlée , els catalans finalment van guanyar i poden respirar una mica. Però l’equip és lluny encara d’haver-se salvat, per això no hauria d’adormir-se, i síguanyar dissabte vinent a Tolosa de Llenguadoc a domicili. El taloner i capità de la USAP, Guilhem Guirado, ha estat designat home del partit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any