Promouen una cadena humana unionista entre Anglaterra i Escòcia

  • El conservador Rory Stewart proposa de fer una via per a demanar als escocesos que votin no al referèndum del 18 de setembre

VilaWeb
ACN
06.02.2014 - 11:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat anglès Rory Stewart, del partit conservador de David Cameron, promou una cadena humana per a demostrar el ‘respecte i amor’ d’anglesos, gal·lesos i irlandesos del nord per Escòcia i la seva ‘determinació per mantenir el Regne Unit junt’. Stewart proposa de fer una via el dissabte 19 de juliol seguint el mur d’Adrià, una construcció romana d’un centenar de quilòmetres que tot i que no coincideix amb la frontera real entre Escòcia i Anglaterra, s’hi aproxima.

La iniciativa s’anomena Hands Across the Border i requereix la participació d’unes cent mil persones. Stewart és diputat a Westminster per la circumscripció de Penrith and the Border, a l’extrem nord d’Anglaterra.

‘Volem demostrar la nostra creença compartida en el Regne Unit creant una cadena humana de costa a costa la nit del dissabte 19 de juliol, i necessitem cent mil persones unint les mans’, assegura a la web de la iniciativa.

‘És una oportunitat per a tothom del Regne Unit de demostrar el seu respecte i amor per Escòcia i la seva determinació per mantenir el Regne Unit junt.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any